Sinds de oprichting van Lievekamp Advocaten is ons kantoor qua aantal zaken, aantal cliënten maar ook de omvang van de zaak steeds gegroeid. Om de groei te kunnen waarborgen kunnen wij u met gepaste trots mededelen dat wij ons team met ingang van 1 augustus 2021 zullen versterken met de komst van advocate Frankelien Schraa. 
 
Frankelien heeft meer dan 25 jaar ervaring als advocaat en focust zich op het personen- & familierecht en het arbeidsrecht. Daarnaast adviseert zij diverse MKB-ondernemingen en procedeert ze ook voor hen. 
 
Wij zijn er van overtuigd dat we met de komst van Frankelien u nog beter van dienst kunnen zijn en wensen Frankelien heel veel succes!

Lievekamp Advocaten biedt Yersey Berends in de periode van februari t/m juni 2021 een stageplaats in het kader van zijn opleiding. Yersey is een derdejaars MBO student van het Summa college te Eindhoven. Hij zit momenteel in het laatste jaar van zijn studie juridisch administratief dienstverlener en is van plan om hierna door te studeren. 

Yersey heeft al veel geleerd en zijn doel is om uiteindelijk ook advocaat te worden. Tijdens zijn stage is hij vooral te vinden op het secretariaat. Hij leert zijn theoretische kennis toe te passen in de praktijk.

Wij wensen Yersey heel veel succes met zijn stage de komende periode! 

 Stage Berends

Willemijn van Koningsveld heeft afgelopen jaar met succes de Specialisatieopleiding Strafrecht van het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtwetenschappen gevolgd. Tijdens deze opleiding heeft zij haar kennis op alle gebieden van het strafrecht verdiept.

Willemijn mag zich vanaf nu dan ook officieel strafrechtspecialist noemen en zal haar verworven kennis en kunde voor u in de praktijk brengen!

 Specialiststrafrecht