Advocaat strafrecht en jeugdrecht

Willemijn

Willemijn van Koningsveld is in 2008 strafrechtelijk afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Daarna heeft ze een aantal jaren werkervaring opgedaan, onder andere bij een advocatenkantoor in Den Bosch. Willemijn bijt zich vast in een zaak en probeert alles eruit te halen wat er in zit. In haar vrije tijd gaat zij graag boksen om stoom af te blazen en haar focus te behouden.

Straf- en jeugdzaken

Sinds 2011 versterkt zij als advocaat het team van Lievekamp Advocaten.

Willemijn focust zich voornamelijk op het strafrecht en komt met veel gedrevenheid op voor de belangen van verdachten in uiteenlopende strafzaken. Willemijn ondersteunt verdachten met raad en daad in het volledige strafproces. Zij staat verdachten bij vanaf de aanhouding en het eerste verhoor op het politiebureau tot en met de inhoudelijke behandeling en indien nodig in hoger beroep. 

Daarnaast heeft zij veel ervaring met het jeugdrecht. Zij staat minderjarige verdachten bij, maar treedt ook op in civiele jeugdzaken over ondertoezichtstellingen of (gesloten) uithuisplaatsingen.

Strafrechtspecialist

Willemijn is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten. Vanaf september 2019 volgt zij de specialisatieopleiding strafrecht, waarbij haar kennis op dit gebied nog verder wordt verdiept. In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde Van Advocaten staat zij geregistreerd op het gebied van het strafrecht en jeugdstrafrecht. 

Passie voor advocatuur
Op jonge leeftijd wist Willemijn al dat ze advocaat wilde worden om te strijden voor rechtvaardigheid. Zij zal zich dan ook volledig en vastberaden voor uw zaak inzetten. 

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Wordt u verdacht van een strafbaar feit? Of heeft u een andere vraag op het gebied van het strafrecht of jeugdrecht? 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.