Advocaat strafrecht en jeugdrecht

Willemijn
Willemijn van Koningsveld heeft in 2008 haar diploma Nederlands Recht behaald aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, waar zij strafrechtelijk is afgestudeerd. Daarna heeft ze een aantal jaren werkervaring opgedaan bij een advocatenkantoor in Den Bosch en als jurist Bezwaar en Beroep bij het Ministerie van Economische zaken, Landbouw en Innovatie.

Rechtsgebieden

Sinds 2011 versterkt zij als advocaat het team van Lievekamp Advocaten.

Willemijn focust zich voornamelijk op het strafrecht en is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten. Zij komt met veel gedrevenheid op voor de belangen van verdachten in uiteenlopende strafzaken. Daarnaast heeft zij veel ervaring met het jeugdrecht. Zij staat minderjarige verdachten bij, maar treedt ook op in civiele jeugdzaken over ondertoezichtstellingen of (gesloten) uithuisplaatsingen.


Passie voor advocatuur
Op jonge leeftijd wist Willemijn al dat ze advocaat wilde worden om te strijden voor rechtvaardigheid. Zij zal zich dan ook volledig en vastberaden voor uw zaak inzetten. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.