Advocaat strafrecht en jeugdrecht

Willemijn

Willemijn van Koningsveld versterkt sinds 2011 als advocaat strafrecht en jeugdrecht het team van Lievekamp Advocaten.

Willemijn bijt zich vast in een zaak en wil alles eruit te halen wat er in zit. Op jonge leeftijd wist ze al dat ze advocaat wilde worden om te strijden voor rechtvaardigheid. Zij zet zich dan ook volledig en vastberaden voor u in.

In haar vrije tijd gaat zij graag boksen om stoom af te blazen en haar focus te behouden.

Straf- en jeugdzaken

Willemijn komt met veel gedrevenheid op voor de belangen van verdachten in uiteenlopende strafzaken. Zij ondersteunt verdachten met raad en daad in het volledige strafproces. Zij staat verdachten bij vanaf de aanhouding en het eerste verhoor op het politiebureau tot en met de inhoudelijke behandeling en indien nodig in hoger beroep. 

Daarnaast heeft zij veel ervaring met het jeugdrecht. Zij staat minderjarige verdachten bij, maar treedt ook op in civiele jeugdzaken over ondertoezichtstellingen of (gesloten) uithuisplaatsingen.

Strafrechtspecialist

Willemijn heeft de Specialisatie Opleiding Strafrecht in juni 2020 met goed gevolg behaald. Ze is lid van de specialistenvereniging Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten. 

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde Van Advocaten staat zij geregistreerd op het gebied van het strafrecht en jeugdstrafrecht. 

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Wordt u verdacht van een strafbaar feit? Of heeft u een andere vraag op het gebied van het strafrecht of jeugdrecht? 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.