Advocaat Heesch

U bent op zoek naar een advocaat in Heesch of regio van Heesch. Lievekamp Advocaten richt zich vanuit Oss ook op particulieren en bedrijven in en rondom Heesch. Ons enthousiast en gedreven team van advocaten staat voor u klaar, u kunt bij ons terecht voor al uw juridische vraagstukken. Ons team bestaat uit drie advocaten en een secretaresse. Lievekamp advocaten heeft haar kantoor in Oss.

Werkwijze advocatenkantoor

Als advocatenkantoor gericht op Heesch kenmerkt ons team zich als zeer betrokken bij uw zaak. Wij zetten ons volledig in voor uw belangen. Gefocust op het gewenste resultaat. Om een beeld te krijgen en u duidelijkheid te verschaffen bieden wij een gratis eerste beoordeling aan. Op basis van uw zaak, verhaal, maken wij een afgewogen inschatting van zowel kwade als goede kansen. Met als doel dat u op basis van onze eerste beoordeling kunt besluiten de zaak te laten rusten of door ons te laten behandelen.

Rechtsgebieden advocaat Heesch

Als advocatenkantoor in uw regio, staan wij u graag persoonlijk bij. Vandaar onze focus op de regio van Oss, Heesch, Nistelrode en omliggende kernen. U kunt zowel particulier als zakelijk bij ons terecht op verschillende rechtsgebieden. Rechtsgebieden zoals;

Binnen deze bovengenoemde rechtsgebieden waarop u voor juridische ondersteuning een beroep kunt doen op ons advocatenkantoor vallen vele onderliggende onderwerpen. Wilt u weten of uw zaak of situatie waarin u zich bevind door ons behandeld kan worden? Vraag het gewoon even na. Zoals aangegeven is een eerste beoordeling van uw zaak of verhaal een gratis beoordeling en kunt u op basis van onze heldere uitleg een goede afweging maken.

Een betrokken advocaat in Heesch

Zoekt u een betrokken advocaat in Heesch of nabij Heesch dan bent u bij Lievekamp advocaten aan het goede adres. Wij helpen u graag. Wilt u weten wie wij zijn? Kijk dan voor uw contact opneemt naar ons team.

Heeft u vragen, wilt u een gratis eerste beoordeling, schroom dan niet om contact op te nemen met uw advocaat gericht op Heesch.

Advocaat Heesch


Lievekamp Advocatuur is gevestigd in het centrum van Oss. 


Adres:
Wethouder van Eschstraat 54
5342 AT Oss

0412-629150
0412-629151
06-81046854
info@lievekamp.com