Werkwijze Lievekamp Advocaten

Betrokken Advocaat

Onze werkwijze kenmerkt zich door grote betrokkenheid bij uw zaak. Als advocatenkantoor zetten wij ons volledig in voor uw belangen en zijn sterk gefocust op het door u gewenste resultaat. Wij kunnen u adviseren, voor u onderhandelen en voor u procederen.

Gratis eerste beoordeling

De ervaring leert dat u duidelijkheid op prijs stelt. In dat kader bieden wij u een gratis eerste beoordeling. Wij zullen op basis van uw verhaal een inschatting maken van de goede en kwade kansen. De bedoeling is dat u op basis van de eerste beoordeling kun bepalen of u de zaak wil laten rusten of dat u de zaak door ons wil laten behandelen.

Afspraken voor optimaal resultaat

Indien u besluit er werk van te maken, zullen wij afspraken maken over de kosten en een plan van aanpak bepalen. Dat plan zal leidend zijn bij de behandeling van uw zaak. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en wordt er een optimaal resultaat bereikt.

Acute zaken

Bij acute zaken zit u waarschijnlijk niet te wachten op een eerste beoordeling. Uiteraard volstaat dan een enkel telefoontje naar Lievekamp Advocaten te Oss voor snelle hulp.

Lievekamp Advocaten in Oss richt zich op de regio Oss, Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven.

Bel of mail gerust. Wij helpen u graag verder.

 

Werkwijze1