Lievekamp Advocaten is gevestigd in het centrum van Oss aan de Wethouder van Eschstraat. Het kantoor maakt deel uit van het kleinschalige kantorencentrum Klaverhof. Wij zijn zowel per openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar. Wij beschikken aan de achterzijde van ons kantoor over voldoende gratis parkeerplaatsen en het station is op 5 minuten loopafstand. Onderaan deze pagina staat de routebeschrijving weergegeven. 

Adres:

Wethouder van Eschstraat 54
5342 AT Oss

0412-629150
0412-629151
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.lievekamp.com
Facebook

Mocht ons kantoor telefonisch niet bereikbaar zijn dan verzoeken we u om in geval van spoed een voicemailbericht achter te laten. Wij beluisteren ook buiten kantoortijden en in de weekenden de voicemailberichten af. 

Wij stellen het verder op prijs indien u uw email zoveel mogelijk richt aan degene voor wie de email bedoeld is.

Dhr. mr. G.A. (Edgar) Verstijnen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;

Mw. mr. W.C.G. (Miranda) Verlegh: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;

Mw. mr. F. (Frankelien) Schraa: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;

Voor algemene vragen kunt u mailen naar Sonja Kristelijn: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Routebeschrijving 

Ons kantoor is gelegen aan de Wethouder van Eschstraat 54 te Oss. Mensen uit Oss en omgeving kennen de straat van de brandweerkazerne en het feit dat de straat uitkomt op de Molenstraat ter hoogte van de blauwe beschilderde muur van Organon.

Als u vanuit de Molenstraat (de kant van de Organon) de Wethouder van Eschstraat ingereden komt, dan is het de 1e straat naar links. U ziet dan aan uw linkerhand een rode zuil om de slagboom te bedienen. Als u daar aanbelt, dan doen wij de slagboom open en kunt u het parkeerterrein zoveel mogelijk naar rechts doorrijden. Wij zitten in het laatste pand. 

Indien u de Wethouder van Eschstraat vanaf de Doctor Saal van Zwanenbergsingel en de Euterpelaan komt inrijden, dan passeert u aan uw rechterhand de brandweerkazerne. Vervolgens steekt u de fietsersoversteek over en dan moet u vervolgens de 1e straat naar rechts afslaan. 

Tip! Als u op googlemaps onze postcode 5342 AT intypt, dan komt u precies uit voor de slagboom van onze parkeerplaats.

Mocht een en ander niet duidelijk zijn, neem dan gerust telefonisch contact op via 0412-629150.