In onze dagelijkse praktijk merken wij dat niet iedereen contact met een advocaat durft op te nemen, omdat men bang is voor hoge kosten.

Wanneer u van een strafbaar feit wordt verdacht is het in de meeste gevallen echter wel raadzaam om een advocaat in de arm te nemen die u kan verdedigen. De gevolgen van een veroordeling kunnen namelijk groot zijn en een goede voorbereiding op de zitting is meestal heel belangrijk. Ook kunnen wij u bijstand verlenen voorafgaand aan en tijdens het verhoor bij de Politie. 

Wordt u verdacht van een strafbaar feit, maar komt u niet in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, omdat u niet valt onder de inkomensgrens? En vergoedt uw rechtsbijstandverzekeraar geen bijstand strafzaken? 

Laat u zich dan niet weerhouden om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken altijd naar het belang van de zaak en kunnen u een passend voorstel doen voor de kosten van onze rechtsbijstand. Hierbij kunt u denken aan een vaste prijs voor de hele zaak of een no cure less pay afspraak. Dit houdt in dat we een hogere vergoeding afspreken als het overeengekomen doel van de zaak wordt behaald en een lagere (kostendekkende) vergoeding als het doel onverhoopt niet wordt behaald.

Bovendien is het mogelijk om alle advocaatkosten terug te eisen van de Staat indien u wordt vrijgeproken of uw strafzaak wordt geseponeerd. Wordt u daarom (ten onrechte) verdacht van een strafbaar feit en wilt u goede rechtsbijstand in uw zaak, neem dan contact met ons op. Wij maken vooraf heldere afspraken over de kosten en zullen bij een vrijspraak of sepot proberen om alle kosten op de Staat te verhalen.

Tot slot is de eerste beoordeling van de zaak altijd gratis. U kunt dus altijd vrijblijvend bellen.