Arbeidsrecht

Vraag uw arbeidsrecht advocaat in de regio

Het arbeidsrecht is een rechtsgebied waar praktisch iedereen mee te maken heeft. Het regelt immers de verhouding tussen werkgever en werknemer. Dat betekent echter niet dat het eenvoudig is. Sterker nog, het kan erg ingewikkeld zijn, terwijl de arbeidsrechtelijke regels  bovendien snel veranderen. Per 1 juli 2015  is de Wet werk en zekerheid (Wwz) in werking getreden. Deze wet heeft ingrijpende gevolgen gehad. In onze visie is het moeilijker geworden om werknemers te ontslaan. Werkgevers zullen in een eventuele procedure de ontslaggrond goed moeten kunnen onderbouwen. In dat kader is dossiervorming erg belangrijk.

Ontslag of loonvordering

Niet altijd gaat het tussen de werkgever en werknemer goed en hierdoor kan een conflict ontstaan. Denk aan bijvoorbeeld een ontslag (op staande voet) of een loonvordering.

Ervaren advocaten

De advocaten van Lievekamp Advocaten treden op in feitelijk alle arbeidsrechtelijke aangelegenheden, zowel voor werkgever als werknemer. Onze advocaten hebben ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht. Zij geven regelmatig advies in arbeidskwesties en voeren ook geregeld arbeidsrechtelijke procedures bij de rechter of het UWV.

Hulp bij uw arbeidskwestie

Wij assisteren u graag in uw arbeidskwestie. Ook kunnen onze advocaten u helpen bij het opstellen en controleren van arbeidsovereenkomsten, arbeidsreglementen, concurrentiebedingen etc. U kunt beter een keer te veel, dan een keer te weinig juridisch advies inwinnen.

Arbeidsrecht Advocaat Oss en omstreken

Bel of mail gerust. Wij helpen u graag verder!