Strafrecht Advocaten

De Nederlandse politiek gaat de laatste jaren voor een zogenaamde “hardere aanpak". Dat heeft geleid tot uitbreiding van het aantal strafbare feiten, verruiming van de mogelijkheden tot voorarrest en strengere straffen. Zaken die vroeger door de politie werden afgedaan met een waarschuwing, komen nu voor bij de politierechter. De kans om met het strafrecht in aanraking te komen is sterk toegenomen.

Misschien denkt u altijd "Dat gebeurt mij niet" of "Waar rook is, is vuur", maar het kan ook u overkomen en een strafrechtadvocaat kan u dan bijstaan. Het is belangrijk om direct zorgvuldig te handelen en goed advies te krijgen. Al onze advocaten behandelen strafzaken en kunnen u gedurende de hele procedure bijstaan. Advocaat Van Koningsveld is het eerste aanspreekpunt.

Wat indien u verdacht wordt van een strafbaar feit?

Maak gebruik van uw zwijgrecht

Als verdachte heeft u het recht om te zwijgen. Maak ook gebruik van het recht om te zwijgen! Hier leest u waarom.

Daarnaast hanteren wij nog een aantal gouden regels.

Maak gebruik van uw recht op bijstand door een advocaat

Iedere verdachte heeft zowel voorafgaand als tijdens het verhoor recht op bijstand van een advocaat. In principe krijgt u dan een willekeurige advocaat toegewezen die op dat moment piketdienst heeft.

Wilt u dat advocaat Van Koningsveld voor u optreedt maak dat dan kenbaar! U doet dit door haar op te geven als uw zogenaamde voorkeursadvocaat. Zij zal u dan zo snel mogelijk komen bezoeken en juridische bijstand verlenen. Aan deze bijstand zijn - conform de wet - geen kosten verbonden.

Wat indien u dient te verschijnen voor de rechter?

Dagvaarding ontvangen

Heeft u of een familielid voorgaande fase reeds achter de rug en bent u gedagvaard om voor de rechter te verschijnen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op. Wij zullen voor u het dossier opvragen en bestuderen. Waarna wij met u de zaak bespreken. Allereerst wordt gekeken of het mogelijk is om een strafzitting alsnog te voorkomen. Is dit niet mogelijk, dan zullen wij u uiteraard zo goed mogelijk bijstaan en uw belangen verdedigen ter zitting.

Onze strafrechtadvocaten staan voor u klaar

Bent u uitgenodigd voor een verhoor bij de Politie? Heeft u een familielid wat is aangehouden? Of heeft u een dagvaarding of oproep voor een OM-zitting ontvangen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Onze strafrechtadvocaten staan voor u klaar met raad en daad. Bel of mail gerust voor vrijblijvend advies of bijstand.

Uw strafrecht advocaat in regio Oss, Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven