Advocaat en mediator familierecht

Miranda

Miranda is geboren in 1969 en moeder van drie kinderen. Ze heeft veel werkervaring in de advocatuur. Zo heeft zij onder andere bij Banning Advocaten te 's-Hertogenbosch gewerkt en is later een eigen kantoor gestart dat zich uitsluitend richtte op familierechtelijke zaken.

Miranda is erg gemotiveerd om echtscheidingen en/ of familierechtelijke problemen op een zo goed mogelijke manier af te wikkelen. Hierbij heeft ze oog voor de juridische en menselijke aspecten van de zaak. Miranda behandelt echtscheidingen zowel op eenzijdig als gemeenschappelijk verzoek.

Specialist vFAS

Miranda is specialist in haar vakgebied en heeft veel kennis van zaken. Zij heeft de juridische specialisatieopleiding personen- en familierecht en de specialisatieopleiding tot mediator van vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators) met goed gevolg afgerond. Ze is volwaardig lid van de specialistenvereniging vFAS. In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde Van Advocaten staat zij geregistreerd op het gebied van het personen- en familierecht. 

MfN-register mediator

Bovendien heeft Miranda ook veel ervaring als mediator en voldoet zij aan de eisen van een MfN-registermediator. Dus ook als u in goed overleg met elkaar afspraken wil maken bent u bij Miranda aan het goede adres. 

KIES-mediator bij KIES voor het kind

Miranda is gecertificeerd “KIES-mediator”. KIES staat voor Kinderen In Een Scheiding (kiesvoorhetkind.nl) en is een door de universiteit van Utrecht bewezen effectieve interventie. KIES is daarom opgenomen als erkende en bewezen effectieve interventie in de databank van het Nederlands Jeugd Instituut (NJI).


Scheiden gaat over afronden, afsluiten en opnieuw verdergaan in veranderende posities. Goed uiteengaan valt soms niet mee. Als KIES-mediator helpt Miranda om niet te strijden tegen elkaar, maar met het zoeken van een oplossing en een nieuwe vorm van opvoeden van de kinderen met elkaar. Als KIES-mediator begeleidt Miranda ouders in een scheiding vanuit de visie van goed afsluiten als partners en doorgaan als gescheiden ouders.

Heeft u een kwestie waarbij u advies, bijstand of mediation kan gebruiken?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Miranda: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..