Advocaat en mediator familierecht

Miranda

Miranda is geboren in 1969 en moeder van drie kinderen. Ze heeft veel werkervaring in de advocatuur. Zo heeft zij onder andere bij Banning Advocaten te 's-Hertogenbosch gewerkt en is later een eigen kantoor gestart dat zich uitsluitend richtte op familierechtelijke zaken.

Miranda is erg gemotiveerd om echtscheidingen en/ of familierechtelijke problemen op een zo goed mogelijke manier af te wikkelen. Hierbij heeft ze oog voor de juridische en menselijke aspecten van de zaak. Miranda behandelt echtscheidingen zowel op eenzijdig als gemeenschappelijk verzoek.

Specialist vFAS

Miranda is specialist in haar vakgebied en heeft veel kennis van zaken. Zij heeft de juridische specialisatieopleiding personen- en familierecht en de specialisatieopleiding tot mediator van vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators) met goed gevolg afgerond. Ze is volwaardig lid van de specialistenvereniging vFAS. In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde Van Advocaten staat zij geregistreerd op het gebied van het personen- en familierecht. 

MfN-register mediator

Bovendien heeft Miranda ook veel ervaring als mediator en voldoet zij aan de eisen van een MfN-registermediator. Dus ook als u in goed overleg met elkaar afspraken wil maken bent u bij Miranda aan het goede adres. 

Heeft u een kwestie waarbij u advies, bijstand of mediation kan gebruiken? Neem dan contact met Miranda op en bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. haar met uw vraag.