Advocaat

Edgar

Edgar Verstijnen studeerde Nederlands Recht in Tilburg en Nijmegen. Na het behalen van zijn meesterstitel koos hij voor de advocatuur. Hij deed ruime (proces)ervaring op bij o.a. VDT-advocaten te Tilburg

Sinds 2009 is Edgar eigenaar van en advocaat bij Lievekamp Advocaten te Oss. Hij adviseert, onderhandelt en procedeert voor zowel particulieren als bedrijven.

Inmiddels mag Edgar zich "huisadvocaat" noemen van diverse ondernemingen. Het gaat om o.a. bouw, medische, automotive en uitzendondernemingen. Hij helpt zijn klanten o.a. op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht en bij het opstellen van overeenkomsten 

Verder is Edgar kundig op het gebied van strafrecht en het jeugdrecht. Deze rechtsgebieden houden hem scherp.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde Van Advocaten staat hij geregistreerd met een algemene praktijk op het gebied van civiel recht en strafrecht.

Edgar heeft zich tot hoofddoel gesteld om uw juridische problemen zo snel en effectief mogelijk op te lossen. Om dit te bereiken gunt Lievekamp Advocaten iedere klant een gratis eerste beoordeling. Voel u dus vrij om contact op te nemen met Verstijnen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.