Incasso, een onderwerp waar veel bedrijven zo min mogelijk tijd mee tijd willen zijn. Logisch, want u wilt zich op uw core business richten. Het laatste waar u dan ook op zit te wachten is achter uw geld aan zitten. Wij kunnen u helpen bij het incasseren van uw niet betaalde facturen. Hierbij houden we uiteraard rekening met de relatie die u onderhoud met de klant. Wilt u ons inschakelen voor uw niet betaalde vorderingen als incasso advocaat?

Regio Oss - Den Bosch

Lievekamp advocatuur is gevestigd in Oss en veel van onze incassozaken komen dan ook uit de regio Oss - Den Bosch. Wij werken met een klein, gedreven team. Dit zorgt ervoor dat we echt persoonlijke aandacht kunnen geven. Een belangrijke factor bij incasso.

Aanpak bij incasso

Er zijn verschillende routes die we kunnen doorlopen bij incasso. Uiteraard zullen we eerst uw debiteur sommeren de niet betaalde factuur te betalen. Dit dient hij binnen 5 dagen te doen. Mocht dit niet gebeurd zijn dan gaan we bellen en leggen we uit wat de consequenties zijn van het niet betalen. Mocht er dan nog niet betaald worden, wat meestal niet het geval is, dan hebben we grofweg 2 mogelijkheden:

  • Een faillissementsaanvraag
  • Een incassoprocedure

Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn en adviseren u graag mocht het zo ver komen.

Uw incasso aan ons uitbesteden

Wilt u graag uw incasso aan ons uitbesteden? Mail of bel ons en we gaan aan de slag voor u. Mocht u nog vragen hebben dan staan we u telefonisch of per mail uiteraard graag te woord.