Verzekeringsrecht

Is u een verzekering geweigerd?

Bent u wel eens in aanraking gekomen met politie en/of justitie? Wanneer bent u voor het eerst ziek geworden? Is u wel eens een verzekering geweigerd?

Verzekering ten onrechte geweigerd

Bovenstaande vragen zijn allemaal redelijk standaard vragen die verzekeraars stellen voordat u een verzekering afsluit. Vaak worden deze vragen snel beantwoord en kijkt men er niet meer naar om. Toch is dit niet zo verstandig. Wij krijgen regelmatig zaken waarin cliënten een beroep op de verzekering wordt geweigerd omdat zij volgens de verzekeraar een verkeerd antwoord hebben gegeven op de vraag. Het vervelende hiervan is dat cliënten in feite al die tijd niet verzekerd zijn geweest. Overigens staat u in zo'n geval niet geheel machteloos. Soms zijn weigert een verzekeraar ten onrechte een uitkering te doen of wordt iemand ten onrechte uit de verzekering gezet. Bijna altijd zijn de financiële belangen groot. Let derhalve goed op met het beantwoorden van de vragen. 

Heeft u vragen inzake verzekeringsrecht?

Lievekamp Advocaten is gevestigd in Oss en wij staan u graag bij op het gebied van verzekeringsrecht. Maak een afspraak of neem contact op met uw verzekeringsrecht advocaat in Oss. Met name mr. G.A. Verstijnen behandelt dit soort zaken.