Ondernemingsrecht en Advisering MKB

Lievekamp Advocaten is de trouwe partner van diverse ondernemingen. U kunt bij ons terecht voor advisering bij de start van een onderneming, alsmede voor advies bij de verkoop van uw bedrijf en alles wat daar tussen zit. Concreet gaat het dan om het opstellen van overeenkomsten, algemene voorwaarden en bijvoorbeeld het verrichten van een juridische quickscan.

Voorkomen geschillen

Het is ons streven om u door goede advisering te behoeden voor onnodige procedures. Soms is procederen echter noodzakelijk. Het zit in onze aard om u in procedures krachtig bij te staan en te strijden voor uw rechten. Concreet gaan de procedures o.a. over geschillen over levering, aansprakelijkheid en (onterechte) faillissementsaanvragen.

Lievekamp Advocaten staat u met voornoemde zaken graag bij en houdt de juridische aspecten voor u in het oog. Wij zullen op een professionele wijze voor uw belangen opkomen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Professionele advocaat

De advocaten van Lievekamp Advocaten staan het regionale en landelijke MKB bij. In het bijzonder heeft Lievekamp Advocaten een aantal bouwbedrijven, medische ondernemingen, automotive ondernemingen en uitzendondernemingen als cliënt. Daar zijn we trots op. 

Indien u vragen heeft over het ondernemingsrecht of een zaak aan ons wilt voorleggen bel of mail gerust. Wij maken graag kennis met u en helpen u graag verder!