Advocaat personen & familierecht en arbeidsrecht

Miranda

Frankelien heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen met als afstudeerrichting civiel recht, waaronder personen- en familierecht en huwelijksvermogensrecht alsmede internationaal privaatrecht. Zij is werkzaam op het gebied van arbeidsrecht en personen- en familierecht, ook in combinatie met internationale problematiek.

De kennis en ervaring die zij heeft opgedaan in haar jarenlange procespraktijk als advocaat -bij het voormalige advocatenkantoor Van Erp te Oss en haar eigen kantoor FS Advocatuur te Oss- gebruikt zij samen met een klantgerichte werkwijze, in eerste instantie om te komen tot de minst kostbare, snelle oplossing van uw zaak, bij voorkeur zonder tussenkomst van de rechter. Als echter een minnelijke regeling niet tot de mogelijkheden behoort kunt u rekenen op haar deskundige bijstand in een gerechtelijke procedure.

In elke zaak streeft zij ernaar om de zaak naar volle tevredenheid van de cliënt af te wikkelen, waarbij u kunt rekenen op haar betrokkenheid en vertrouwenwekkende aanpak. Naast haar werkzaamheden als advocaat zet zij zich graag in voor diverse nevenactiviteiten zoals de medezeggenschapsraad en oudervereniging op school en als bestuurslid van een Goodwillfonds voor ziekenhuisartsen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.