Hoger beroep

Wij streven ernaar om direct in eerste aanleg het beste uit de zaak te halen voor onze cliƫnten. Meestal met succes. Soms valt het resultaat echter tegen. Dan kunt u binnen twee weken tegen de uitspraak hoger beroep instellen. Ook is het mogelijk dat u in eerste instantie geen advocaat in de arm heeft genomen of u in hoger beroep een andere advocaat naar uw zaak wil laten kijken.

Procederen in hoger beroep

Bent u het niet eens met uw veroordeling? Bent u van mening dat de opgelegde straf te hoog is of bent u het niet eens met de vorm van de straf? Is de vordering van de benadeelde partij in uw ogen ten onrechte toegewezen?

In al die gevallen staan wij voor u klaar! Onze advocaten zijn ervaren met het behandelen van strafzaken in hoger beroep. Samen met u maken wij een plan van aanpak en maken we een afweging van de proceskansen.

De termijn voor hoger beroep is in strafzaken kort. Twijfelt u of u in hoger beroep wenst te gaan? Wij kunnen hoger beroep voor u instellen en vervolgens samen met u afwegen of u het hoger beroep doorzet. Indien u niet binnen twee weken in hoger beroep gaat wordt het vonnis onherroepelijk en is er niets meer aan te doen. Ook is het mogelijk dat het Openbaar Ministerie het niet eens is met een vrijspraak of gunstig vonnis en hoger beroep instelt.

Veroordeeld in eerste aanleg?

Bent u veroordeeld in eerste aanleg en bent u het niet met deze veroordeling eens? Of is het Openbaar Ministerie in uw zaak in hoger beroep gegaan?

Neem dan zo spoedig mogelijk contact op. Wij staan voor u klaar!

 

Uw strafrecht advocaat in regio Oss, Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven