Echtscheiding

Op het moment dat je besluit te gaan scheiden zijn er veel zaken die behandeld moeten worden, zoals:

Al deze zaken zullen vastgelegd worden in het echtscheidingsovereenkomst. Onze echtscheidingsadvocaat kan ervoor zorgen dat uw belangen op de juiste manier behartigd worden. Mocht het niet mogelijk zijn afspraken vast te leggen in een echtscheidingsovereenkomst, dan kan voor de te maken afspraken eenzijdig een procedure gestart worden bij de rechtbank. 

Waarom een advocaat bij echtscheiding

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis. Emoties zoals boosheid, verdriet en verslagenheid zijn heel normaal. En juist in deze periode moeten er belangrijke beslissingen genomen worden voor de toekomst. Een advocaat kan u als extern persoon uitstekend bijstaan in deze periode. De advocaat heeft het overzicht en weet wat er geregeld moet worden. Daarnaast heeft een echtscheidingsadvocaat kennis over het rechtssysteem. Dit stelt de advocaat ook in staat om de gemaakte afspraken op de juiste manier vast te leggen in de echtscheidingsovereenkomst. Miranda Verleghstaat u graag bij om u te begeleiden bij uw echtscheiding. Zij houdt hierbij aandacht voor alle aspecten van de zaak.

Advocaat echtscheiding regio Oss - Den Bosch

Lievekamp Advocaten is gevestigd in Oss. Gaat u scheiden en woont u in Oss, Den Bosch of één van de omringende plaatsen zoals Rosmalen, Nuland, Geffen, Berghem, Ravenstein, Heusden, Engelen, Lith, Ammerzoden of Heesch? Of heeft u andere vragen op gebied van personen- en familierecht?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!